KUSTANNUS HD

Milja Bossart

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 050 3639 195Mato Matias ja muut räppääjät
Kirjailija Milja Bossartin hieno lorukirja on mieluisa teos kaiken ikäisille!

Oivallisen hauskat kuvat ovat raikkaan värikkäitä ja iloisia; luovat hienon kokonaisuuden.

Tekijä asuu talvet Espanjassa, kesät Suomessa.

ISBN 978-952-7445-10-5

Lue lisää:

Artikkeli Forssan lehdessä
Niuku-Naukulan kylässä Mallorcalla
Niuku-Naukulan kylässä Mallorcalla on kirjailija Milja Bossartin huikean hauska lastenkirja (3-8 vuotiaille), jossa pääroolissa ovat Niuku-Naukulan kissat. Kuvitus on omaperäinen ja värikäs, ja samoin ovat kissa-aiheiset runot ja lorut. Niihin on helppo uppoutua, päästä sisälle, ja ne saavat taatusti lapsen hyvälle tuulelle, ja aikuisenkin naama vääntyy hymyyn. Kaikki tapahtuu Espanjan Mallorcalla, vaikka tekijä on Suomessa syntynyt nainen, kotoisin Somerjoelta. Voisi kuvitella, että tunnettu somerjokilainen ex-laulaja Rauli B. Somerjoki olisi viihtynyt tässä maailmassa, jota hallitsevat suorasanaiset kissat vailla turhuuden maailmaa. Vuonna 2015 kirjailija julkaisi Milja Bossartin tarinoita, novelleja (Kustannus HD).

ISBN 978-952-7066-50-8
Milja Bossartin tarinoita
Esikoiskirjailija Milja Bossart on elänyt vuosikymmeniä monikulttuurista elämää Suomessa ja manner-Espanjassa sekä Mallorcan saarella. Se näkyy ja kuuluu. Henkilögalleriassa on kiehtovia ja erikoisia ihmisiä, jotka ovat liikkuneet syvissä vesissä. Kaikki poikkeavuus on vetänyt tekijää puoleensa ja saanut hänen mielikuvituksensa liikkeelle. Hänellä on harvinainen kyky kirjoittaa ikään kuin tuosta vain omintakeisesti persoonallisella tyylillä. Kun kirjan laskee kädestään on hämmästynyt olo, mitä huumoria, ilottelua ja rivien välissä olevaa elämää: Muutamia poimintoja aihevalikoimasta: “Muurahaisen tarina”, “Vuokraemäntänä Mallorcalla”, “Eräs kihlaus”, “Draculan vaimo”, “Paholaisen haastattelu”.

Milja Bossartin lyhyet kertomukset sisältävät omaperäistä ajatusvirtaa, joka tekee lukijasta löytöretkeilijän. Et ota elämää enää yhtä vakavasti!

ISBN 978-952-7066-29-4