KUSTANNUS HD

Jussi K. Niinenmaa

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 050 3639 195

Mustan sapen maa
Onnellisten maassakin voi olla synkkiä varjoja. Mistä niitä kumpuaa? Tulevatko ne ulkoisista olosuhteista vai ovatko ne sisäisen mustuneen mielen heijastuksia? Voiko niille tehdä jotain? Yhdy ihmettelyyn!

Jussi K. Niinenmaan omaperäisen ajattelun mielenkiintoinen ja kriittinen kirja meidän aikamme turhautuneisuudesta ja ongelmista.


ISBN 978-952-7244-86-9


Valhe vallan päällä — Kirja totuuden kirjavasta käytöstä vallan välineenä
Jussi K. Niinenmaan, Neljän kuolemansynnin tekijän, uusin teos tarttuu rohkeasti erittäin ajankohtaiseen aiheeseen: Valhe vallan päällä. Lue ja nauti Niinenmaan oivalluksista ja mieti, mihin olemme menossa.

Me olemme vapauttaneet talouden ja luoneet arvojen markkinat. Noilta markkinoilta voi ostaa lähes mitä tahansa. Jopa itselleen sopivan totuuden. Mutta noille markkinoille pääsee vain, jos on eliitin etukortti. Muut joutuvat tyytymään ylhäältä annettuun totuuteen. Vaikka se olisikin valhetta.

ISBN 978-952-7066-76-8


Neljäs kuolemansynti — vai maailman pelastus
Alussa oli suo, kuokka ja suomalainen mies. Raivaajaesivanhempamme ovat luoneet meille kuvan ahkeruuden kaikki voittavasta ominaisuudesta, ja sitä on pidetty esikuvana näihin päiviin asti. Mieliimme on muistutettu antiikin tragedioista (suom. pukkilaulu), joissa sankari usein teki kohtalokkaan erehdyksen eli hamartian, joka käännettiin suomeksi sanalla synti.

Koska käytämme huomattavasti enemmän maapallon voimavaroja kuin se tuottaa niitä ja teemme turhia tavaroita, joita ilmankin voisimme elää, pitäisikö vihdoin miettiä, mikä on nykyinen pukkilaulumme? Pidämmekö yhä kuolemansyntinä ansaittua rennommin elämistä vai onko kohtalokas erehdys nääntyä työtaakkansa alle?

Teos haastaa lukijan miettimään arvovalintojaan — jopa hieman houkuttelee syntiin.

ISBN 978-952-5964-40-0

Lue kirjaan liittyen:

F. E. Sillanpään Seuran artikkeli

Panu Rajalan arvio