KUSTANNUS HD

Taisto Levo

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 050 3639 195

Kertomuksia elämästä 2
Usein kuulee sanottavan "ennen kaikki oli paremmin", ken sen uskoi. Eikä kaikki paremmin ollutkaan, mutta oli paljon asioita, jotka olivat paremmin ja sen tulen osoittamaan. Sillä jo elämisemme tässä kiirekulttuurissa huonontaa elämänlaatuamme.

Vaikea on veikkauksenkin toimintaa ymmärtää. Se perustettiin suomalaisten sosiaali- ja terveysjärjestöjen tukemiseen. Ristiriitaiseksi asian tekee se, kun pelikoneiden tuotolla autetaan ihmisiä, toisaalta veikkaus tekee heistä peliriippuvaisia ja yhteiskunnan varoin autettavia.

Ilmastonmuutos on täyttänyt ihmisten päät, niin ettei huomata selän takana piileksivää uhkaa väestönkasvua. Maailma kyllä muuttuu, mutta ei välttämättä parempaan.


ISBN 978-952-7244-42-5


Kertomuksia elämästä
Taisto Levo tunnetaan "kaikkien alojen" informaatikkona. Hän suhtautuu kriittisesti nykymenoon ja haluaa antaa ajattelemisen aihetta jokaiselle suomalaiselle valaisevilla ja hauskoilla kolumneillaan. Taiston mielestä maailma on täynnä epäkohtia ja hassuja viranomaisten päätöksiä. Hänet on valittu ensimmäiseksi Alastaron Kuuhulluksi, ja titteli on positiivinen tunnustus henkilölle, jonka toiminta on hyödyttänyt ja edistänyt kotikunnan elämää.

ISBN 978-952-5964-61-5

Lue kirjaan liittyen:

Loimaan Lehden artikkeli