KUSTANNUS HD

Heidi Kassara

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 050 3639 195

Kirjailija Heidi Kassara (kirja ilmestyi)

Olen terveystieteiden lisensiaatti ja juuri väitellyt (2.12.2017) tohtoriksi kasvatustieteessä Tampereen yliopistossa. Olen toiminut sairaanhoidon opettajana ja viimeksi Tampereen ammattikorkeakoulussa yliopettajana, yhteensä 33 vuotta. RAKKAUS on kaiken a ja o. Ja uskon enemmän kuin koskaan Jumalaan tai miksi Häntä nyt voikin sanoa.Mietiskely — Tie henkisyyteen ja itsensä tuntemiseen
Heidi Kassaran Mietiskely — Tie henkisyyteen ja itsensä tuntemiseen avaa ymmärrystä siitä, mitä mietiskely on ja miten mietiskellä turvallisesti. Erityisesti aloittelijoita varten esitellään mietiskely vaihe vaiheelta.

Samalla kun opettelee mietiskelyä, niin opettelee tuntemaan itsensä oman kehon, tunteiden, ajatusten ja tekojen kautta. Jokainen voi etsiä juuri itseään kiinnostavia aiheita. Kirjassa otetaan esimerkkiaiheiksi värit, energiakeskukset ja vakaumus.

Olen aloittanut mietiskelyn yli 40 vuotta sitten, opettanut sitä ja kirjoittanut siitä artikkeleita. Vaikka mietiskelystä on jo tietoa, niin aloittelijan on vaikea ymmärtää, miten mietiskellä. Tajusin hyvin pian itseni tuntemisen tärkeäksi. Kun ymmärsin yhdistää nämä kaksi asiaa, mietiskelyn ja itseni tuntemisen, koin ahaa elämyksen, jonka haluan jakaa nyt kirjan muodossa muillekin. Antoisia mietiskelyhetkiä!

— Heidi Kassara


ISBN 978-952-7244-36-4