KUSTANNUS HD

Eine Joutsijoki

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 050 3639 195

Heittelysten vaunu — Matkalaukun muistikirja
Tossa de Mar 23. maaliskuuta

Terveiset Kataloniasta! Kastanjetit ja kengänkorot hakkaavat korvissa; tulin juuri Costa Bravan kasinolta. - Että polkevatkin tulisesti jalkaa! Viini oli vahvaa ja kahvi kitkerää. Huomenna lähden Ranskaan, koska...


Kirjailija Eine Joutsijoen Matkalaukun muistikirja vie lukijan kiinnostaviin eurooppalaisiin kaupunkeihin. Mikä riemastuttava lukuelämys. Kuin olisit itse matkalla Heittelysten vaunussa!


ISBN 978-952-7244-06-7


Pieni karhu
Pieni susi -lastenkirjan tekijältä sympaattinen ja liikuttava, piirroksilla kuvitettu tarina.

Pieni pallo pyöri maailmankaikkeudessa. Suomi-nimisessä maassa oli kevät. Yhtenä aamuna yksinäinen karhunpoika heräsi märässä pesässään. Samaan aikaan kankaita kutova nainen keitti aamukahvia tuvassaan.

Nälkäinen orpokarhu lähti syötävää etsimään. Kun Kankuri löysi pelloltaan elävän karhun, Ihmisolento ja karhuolento katsoivat toisiaan ja ymmärsivät ystävyyden arvon.

Karhu ja kankaankutoja elivät yhteisen kesän. Siihen mahtui niin pannukakkujuhlia kuin rosvojakin. Kaikista eniten ystävykset pitivät tanssimisesta.


ISBN 978-952-7066-47-8

Lue kirjaan liittyen:

Keskisuomalaisen arvio


Nainen tahtoi metsän
Nainen menee metsään, tekee havumajan ja asettuu siihen asumaan. Yhden talven metsäläisyys on matka suomalaisen ihmisen menneisyyteen ja samalla yhden ihmisen sisimpään. Metsän rauhalla ja hiljaisuudella on ankarat vaatimuksensa; kun uudisasukas ei osaa metsästää eikä kalastaa, hänen on haettava ruoka salaa omasta jääkaapistaan. Päivät kuluvat. Maja pysyy piilossa, vain susi ja hevonen löytävät sen. — Onko nainen pakolainen vai löytöretkeilijä? Ihminen kysyy, metsä vastaa.

ISBN 978-952-7066-01-0

Lue kirjaan liittyen:

Keskisuomalaisen arvio

Suur-Keuruun arvio