KUSTANNUS HD

Olavi Ala-Nissilä

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 041 5014 548

9.12.2018

Tervetuloa eduskunnan kansalaisinfoon 12.12.

Entisen EU-huippuvirkamiehen, kansanedustaja Olavi Ala-Nissilän uutuus haastaa lukijan: Ottakaa mut mukaan! Osallistavaan kasvuun, vuoden ajankohtainen tietokirja. Tiedotustilaisuus Eduskunnan Kansalaisinfossa 14.45 - 15.30.

Kirjaa myy mm. Varsinais-Suomen Maakuntaviesti ry 20 eurolla. Tilata voi minulta tai jouko.vaharahka@netti.fi p 0409781394.Ottakaa mut mukaan — Osallistavaan kasvuun
Talouden kasvu on hyvinvoinnin perusta, mutta kasvu ei tunnu hyödyttävän samalla tavalla kaikkia.

Kirjassaan kokenut parlamentaarikko, tietokirjailija, entinen EU-huippuvirkamies ja KHT-tilintarkastaja sekä Keskustan talouspoliittisen työryhmän puheenjohtaja Olavi Ala-Nissilä hakee eväitä osallistavaan kasvuun (inclusive growth) ja samalla osaavaan ja kestävään talouskasvuun.

Kirjassa kuvataan globalisaation, velkaantumisen, keskittymisen ja ilmastonmuutoksen luomia haasteita tasapainoiselle kasvulle. Ala-Nissilä näkee, että nousuvesi voi nostaa kaikkia laivoja. Hän osallistaa ja ottaa kaikki mukaan kasvuun kahdeksan teesin kautta.

Ajankohtaisessa teoksessaan Ala-Nissilä puolustaa kansanvaltaa, hyvää hallintoa, asettaa omavastuuta ja samalla voimakasta yhteisvastuuta ja peräänkuuluttaa kykyä uudistuksiin, päätöksentekoon ja välttämättömiin kompromisseihin. Vuoden tärkeimpiä kirjoja!


ISBN 978-952-7244-41-8Elämä on joukkueurheilua
"Elämä muodostuu peräkkäisistä tarinoista. On paljon pieniä tarinoita, joskus suuria tarinoita, paljon iloisia tarinoita ja joskus surullisia tarinoita. Menneisyyden tarinat ovat tärkeitä ja tulevaisuuden tarinat haasteellisia.

Pirteän kustantamon perustanut ystäväni Arto Pietilä pyysi minua kirjoittamaan kirjan. Vastasin, että olin ajatellutkin asiaa. Eiköhän vanhalta oppikirjan tekijältä se onnistu.

Kerron kirjassa elämäni tarinoita. Kerron myös nykyisestä työstäni ja harrastuksistani. Politiikasta, taloudesta ja veroista kirjoitan tarkkailijan näkökulmasta.

Tulevaisuuden tarinoina kerron Euroopan unionin tulevista haasteista. Minulle elämä on joukkuelaji, kerron siitäkin."


  (anna palautetta)

ISBN 9789525556322

Lue kirjaan liittyen:

Turun Sanomien artikkeli