KUSTANNUS HD

Kirsi Salminen

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 041 5014 548

Rutussa rakkaudesta

Toivon, että lukija voisi samaistua runojeni tunnelmiin: "Juuri tuolta minusta tuntuu, en vain ole osannut sanoa sitä itse noin" -tyyliset tuntemukset olisivat parasta kiitosta lukijoiltani. Silloin uskoisin, että olen onnistunut tavoitteessani, Kirsi Salminen sanoo. Hän toimii lastentarhanopettajana Loimaalla, ja perheeseen kuuluu avomies ja pian 6-vuotias poika. Hänen runoissaan heijastuu luovuus, uskaltaminen, heittäytyminen ja kaikenlainen itsensä peliin laittaminen. Rohkeaa, boheemista elämänasennetta. Sitä Kirsin runoista löytyy.

ISBN 9789525556520

Lue kirjaan liittyen:

Seutu-Sanomien artikkeli


Kirsi Salminen, Susanna Hyvönen ja Eeva-Stiina Haalijoki: Maailman aidoin satukirja

Työryhmä Kirsi Salminen, Susanna Hyvönen ja Eva-Stina Haalijoki saduttivat päiväkoti-ikäisiä lapsia ja kokosivat lasten suusta tulleet tarinat sellaisenaan Maailman aidoimpaan satukirjaan. Mukana on lasten koskettavia piirroksia. Kirja vahvistaa lasten itsetuntoa: “Minun tarinani on kirjassa!”

Tavoitteena on saada lapset innostumaan kirjojen, satujen ja tarinoiden maailmasta. Lasten innostus on valtava. Niin myös vanhempien, tätien, setien, mammojan, pappojen ja kummien. Hauskat tarinat yhdistävät eri sukupolvia.

ISBN 9525556212