KUSTANNUS HD

Pekka Riekko

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 041 5014 548

Peräkamarinpoika ja koirankuonolainen
Pekka Riekon Peräkamarinpoika ja koirankuonolainen on huikean Huhtikuu-trilogian 2. osa, jossa kirjailija vie lukijaa vauhdilla tärkeiden ja kohtalonomaisten asioiden äärelle unohtamatta velmua huumoria. Pari lainausta kirjasta:

"Minua vaivasi ärhäkkä kaksisuuntainen mielialahäiriö, apatia, autistisuus, ahdistus, toistuva lyhytkestoinen vähä-älyisyys, unettomuus, uniapnea, lievä paniikkihäiriö, keskivaikea masennus, laiskuus, tuurijuoppous, vakava ihmiskammo ja iän myötä paheneva koprolalia."

"Myöhemmällä iällä minulle on käynyt selväksi, ettei ihmisen ja varsinkaan miehen henkinen kasvu ikinä lopu, ainakaan minun kohdallani. Monilla tuo kasvu vie positiiviseen suuntaan, toisilla taas ei."


ISBN 978-952-7066-83-6

Jumalan kämmenellä
Pekka Riekon kunnianhimoinen tavoite on julkaista kolmiosainen Huhtikuu-trilogia, jossa hän visioi ja ennustaa huikeasti tulevaisuutta. Kirjoittajan mielestä kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja samanlaisia oikeuksineen, iloineen, suruineen, pelkoineen ja traumoineen. Kirjoittaja sanoo, että yksilön mieli on uskomattoman joustava, mutta ryhmänä toimiessamme me helposti sokeudumme — kadotamme kykymme nähdä yli ajan, olemme aikamme vankeja.

Meidän on opittava elämään sovussa toistemme ja luonnon kanssa. Vasta katastrofien jälkeen ihmisille paljastuu yhteiskuntarakenteiden heikkous ja vallitsevan elämäntavan kestämättömyys. Ekokatastrofi ja totalitarismi ovat torjuttavissa, tarvitaan yhteistä tahtoa. Kirjoittaja kysyy: - Onko vallitseva kampitustalousjärjestelmä jo jatkoajalla? Mitä sen jälkeen? Jumalan kämmenellä -kirja on tekijän hätähuuto: ei enää sotaa ja väkivaltaa, ei enää oikeuden loukkauksia, ei enää rosvotaloutta ja luonnon tuhoamista.

ISBN 978-952-5964-83-7