KUSTANNUS HD

Lauri Poutanen

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 041 5014 548

Rikospoliisista päivää!
"Lasse" Lauri Poutasen kolmas kirja, Rikospoliisista päivää!, tempaa lukijan mukaansa rikospoliisin jännittävään ja mielenkiintoiseen työhön, maailmaan, joka on kautta aikojen kiehtonut ihmisiä ja toimittajia. "Murhaaja kellarissa?", "Raaka murha keskellä päivää..."

Vaikeiden rikosten tutkiminen aiheuttaa poliisille paineita, sillä rikollisilla on aina metkunsa ja taitavakin poliisi saa tehdä hartiavoimin töitä selvittääkseen mysteerin, jossa johtolankana voi olla pelkkä kumisaapas. Mutta on myös perin hupaisia juttuja...

Poutasen tarttuessa työhuoneessaan puhelimen kampeen, usein hänen ensimmäinen itsevarma lauseensa kuului: — Rikospoliisista päivää!

Yhtä varmana ja itseään säästämättä Lauri Poutanen tarttuu myös henkilökohtaisen elämänsä tapahtumiin ja paljastaa asioita, joita ei ehkä enää tekisi. Suuri mies on astunut kavereiden varpaille. Ja nytkö hän on sitten kokonaan hyvä?

Ei suinkaan, ehkä himpun verran parempi.
— Niin toivon, hän sanoo.

ISBN 978-952-7066-24-9

Ukko höperehtää
Lauri Poutaselle höperehtiminen on veren perintöä. Ukko se vaan höperehtää on tuttu lausahdus Poutasen perheessä. Se on itseironiaan ja humoristiseen ilmaisuun verhoiltua viisautta, uskallusta katsoa asioita vähän eri näkökulmasta ja olla pienen ihmisen puolella. Poutanen on katsonut pitkällä poliisin urallaan elämää monen ihmisen näkövinkkelistä. Hän suhtautui työhönsä palveluammattina ja näki "asiakkaansa" ennen kaikkea ihmisinä. Moni kirjan tarina antaa lukijalleen ajattelemisen aihetta.

ISBN 978-952-5964-60-8

Lue kirjaan liittyen:

Forssan Lehden laaja artikkeli

Loimaan Lehden artikkeli

Lauri Poutanen Lounakirjailijat-sivustolla