KUSTANNUS HD

Seija Pitkänen

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 041 5014 548

Viisasta uskoa
Usko on monimutkainen asia. Miten näytän uskovalta? Kuinka saan muut vakuuttuneeksi siitä, että olen uskovainen ihminen? Onpas pulmallista!

Aikani mietin ja ahdistuin. Sitten päätin heittäytyä Taivaan Isän johdatettavaksi. — Rakas Isä. Auta, neuvo, varjele, opasta, anna anteeksi, älä hylkää. Sinä näet sydämeeni ja ajatuksiini. Eikö se ole tärkeintä? Rakas Jeesus. Tarvitsen Sinun sovitustyötäsi. Anna syntini anteeksi.

En tiedä, onko tieni oikea, mutta ainakin minun on hyvä olla!

ISBN 978-952-5964-29-5

Lue kirjaan liittyen:

Seija Pitkäsen haastattelu

Ensi keväänä kerään niitä maljakkoon...

Piispa Wille Riekkisen alkusanat lukijalle:

Syvämietteisillä ja ihmisyyden juurihoitoalueelta ammentavilla ajatuksilla Seija Pitkänen onnistuu tässä teoksessa soittamaan suomalaisen ihmisen — miehenkin — sydämen kannelta varsin herkällä tavalla. Runot saavat aihepiirinsä ja kaikupohjansa rankasta avioeroprosessista, jossa mielen masennus, epätoivo, ihmissydämen yksinäisyys, hylkäämiskokemukset ja vihdoin uudelleen versova toivo elämän mielen löytymisestä ja rakkaudesta saavat sanansijaa. Kirjasta hyötyvät varmasti kaikki eron kokeneet, yksinäiset ja ihmisyyttä hakevat kanssavaeltajat. Sitä voi suositella sen ohella jokaiseen ihmissuhteeseen, samoin kuin perhetyön piirissä tapahtuvaan syventävään keskusteluun seurakunnissamme.

ISBN 978-952-5556-26-1