KUSTANNUS HD

Aulis Piiroinen

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 041 5014 548

Tummia pilviä
Aulis Piiroisen koskettava kolmas osa teossarjaan Kiven kasvatti on nimeltään Tummia pilviä. Se jää lukukokemuksena pitkäksi aikaa mieleen, sillä sairaalamaailman kuvauksessa on jotain tuttua meille kaikille. Tuttua ja selittämätöntä kun kaikki muuttuu.

Mikä on sairaalan ja lääkärin vastuu? Mutta yksi kestää, avioparin rakkaus, se kantaa ja saa sanattomaksi.

Ilmestyy 8.6.2017.

ISBN 978-952-7066-92-8


Paluu kivelle
Arvo pärjää työelämässä ja armeijassa, käy tansseissa ja tulee toimeen naisten kanssa, mutta vaikka halukkaita morsiamia riittäisi, ei rakastu kehenkään. Ei sen jälkeen, kun suhde Kaarinaan päättyy Arvon omasta halusta, sillä yo-tyttö lähtee kaupunkiin opiskelemaan. Vielä vuosia myöhemmin Arvo muistaa Kaarinan aidon rakkauden ja mielessään kyselee, hyväksyykö tämä hänen ratkaisunsa. Kiven kasvatti esikoisromaani on saanut hienon jatkon romaanissa Paluu kivelle. Mies painii itsensä kanssa ja käy läpi vaikean eron, mutta löytää harmonian ja sen, mitä me kaikki tavoittelemme - rakkauden.

ISBN 978-952-7066-68-3

Kiven kasvatti
Kartano-sarjan tekijän Aulis Piiroisen Kiven kasvatti -romaani kertoo Arvon lapsuudesta ja nuoruudesta, sota-ajasta ja sen jälkeistä vuosista suuren perheen nuorimmaisena. Hänestä kasvaa oman tiensä vahva kulkija, tiukka itselleen ja myös toisille. Arvo oli valmis auttamaan muita ja taisteli vääryyttä vastaan, mutta joutui kovan kurin alaiseksi. Sitä seurasi kotoa lähtö 13,5-vuotiaana rengiksi. Hän sai oman vapautensa, mutta tuli myös vastoinkäymiset, joita osasi onneksi käsitellä ja tulla toimeen. Aikuisena Arvo miettii, olisiko joku asia pitänyt tehdä toisin? Siihen hän ei ole löytänyt koskaan vastausta.

— Onko missään vastausta?

Tarina Arvosta on monen suomalaisen tarina.

ISBN 978-952-7066-27-0