KUSTANNUS HD

Anna O.

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 041 5014 548

Sikaprinsessa
Anna O:n suorasukainen ja puhutteleva esikoisromaani Sikaprinsessa kertoo nuoresta naisesta, joka saa lapsena taistella olemassaolostaan isäpuolen ja äidin hallitsemalla sikatilalla, jossa ei kuule hyvää sanaa eikä tapaa inhimillistä kohtelua. Sama jatkuu vielä prinsessan mentyä naimisiin, mutta hän ei lahjakkaana naisena anna periksi, vaan opiskelee yliopistossa, pärjää mallina ja saa uuden mahdollisuuden ja elämän. Onko väärin syntyä kauniiksi ja lahjakkaaksi, sitä voi jokainen miettiä.

Mitä tapahtuu, kun pahuus ottaa vallan? Kun elämä on yhtä tragikomediaa eikä lopussa seiso kiitos. Prinsessa toivoo, että sukupolvesta toiseen jatkunut sortamisen ketju katkaistaan. Mutta kerta toisensa jälkeen väärinymmärretty ja kaltoin kohdeltu nuori nainen ei pääse sikolättiä pidemmälle. Prinsessaa pahoinpidellään lapsuudenkodissaan, josta hän karkaa ja yrittää muuttaa elämäänsä. Hän ajautuu sadistiseen avioliittoon, salasuhteisiin ja yksinäisyyteen. Vihdoin hän päättää toteuttaa sinnikkäästi unelmaansa. Prinsessaa kutsuu mallimaailma, yliopisto ja haaveet perheestä. Lisäksi hän aikoo selvittää Lydian salaisuuden. Naivistis-humoristisesti kerrottu, vastoinkäymisten sävyttämä elämäntarina tempaa lukijan mukaansa.

”Jos Jumala kerta on kaikkitietävä, miksi ihmisten on kilvoiteltava hyvän ja pahan välillä? Eikö se Jumala kuitenkin tiedä etukäteen jo senki, kuka pääsee Taivaaseen?” — Anna O.

ISBN 978-952-5964-31-8