KUSTANNUS HD

Heidi Keskikylä

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 041 5014 548Vääristynyt totuus — Olentojen planeetta 4
"Tämä tilanne vastaa sitä kuin tonttu sohisi harmaakarhua hammastikulla. Eikä Jeretzillä ole nyt mitään muuta kuin hammastikkuja."

Jääihmiset ovat kokeneet murskaavan menetyksen ja jättäneet laaksonsa joutuen luottamaan maallikoiden apuun. Flin on jääihmisten uusi kuningatar ja ryhtyy johtamaan hyökkäystä Drachesia vastaan, kun Liwa ei kykene auttamaan heitä. Xin alkaa epäilemään Fliniä, koska tämä ei täytä kaikkia hänestä kerrottuja legendoja. Silti Xin kulkee aivan Flinin kannoilla. Ne jalanjäljet johdattavat hänet ja kellotornin liiton takaisin jäätyneille raunioille, joka tunnetaan jälleen nimellä karhunpesä.

Sarjan neljäs upea teos!

ISBN 978-952-7244-60-9


Kellotornin liitto — Olentojen planeetta 3
Laadukkaan tieteisromaanin 3. osa ilmestyy Heidi Keskikylän nimellä (entinen Järvinen). "Xin on päässyt Aleifiin, mutta jääihmisten laakso ei täytä hänen odotuksiaan. Suuren valloituksen aikainen kellotornin liitto perustetaan uudelleen, kun jääihmisten tulevaisuus on vaakalaudalla. Telluksen kasvatuskenttien tuottamat armeijat saapuvat Jeretziin levittäen saastetta ja herättäen pimeät alueet pitkin maata.

Selkeimpänä joukosta erottuu ylväänä asteleva poro. Samainen poro on kaikissa jääihmisten vaakunoissa ja lipuissa, mustana varjona. Sama poro on kellotornin liiton verivalan merkissä. Se on suurin ympärilleni äänettömänä kerääntyneistä eläimistä. Poro väistää lumessa olevan kärpän astellessaan minua kohti. Se kulkee kantaen päässään leveää ja useasti haarautuvaa sarvikruunua. Porolla on paksu turkki kuten muillakin näkemilläni eläimillä. Sen jalat ovat hyvin pitkät ja se pysähtyy aivan eteeni."

Huikea tarina jälleen, tekijä on astunut ikäluokkansa kärkeen.

ISBN 978-952-7244-35-7


Todellisuuksien sota — Olentojen planeetta 2
"Tieteellä ja uskonnolla määrititte sen, mikä on ehdottomasti totta ja mahdotonta siinä maailmassa, jonka kykenette omin silmin näkemään. Uskotte ehdottomiin totuuksiin maailman järjestyksestä, joten ette kykene ymmärtämään meidän maailmaamme. Miksi siis voisimme tulla toimeen ja miksi meidän pitäisi?"

Heidi Järvisen upea teos on jatkoa Jäätyneet rauniot -kirjalle. Drachesin nousu on kaikkien tiedossa ja Xin etsii ei-kenenkään-maata, jonka olemassaolosta ei ole varmuutta. Jeretzin asukkaat odottavat pimeän alueen armeijaa, mutta he kohtaavat jotain aivan muuta. Xin ei joudu ongelmiin ainoastaan vihollisen kanssa ja joutuu hakemaan apua Aleifista, Divinesin kaupungista.

ISBN 978-952-7244-09-8


Jäätyneet rauniot — Olentojen planeetta 1
Planeetta ja maailma, mihin synnyin on nimeltään Modicien. Elämä alkoi Modicienillä, joka on suurin ja monimuotoisin planeetta. Täällä asuu jokaista olentoa, kasvia ja eläintä mitä on olemassa. Kaikki muut 76 planeettaa ovat tämän paikan siirtomaita. Jokainen planeetta on ajan kuluessa kehittynyt omanlaisekseen. Jossain on teknologiaa ja toisaalla eletään päivä kerrallaan. Sitten on sellaisia paikkoja kuten maapallo.

Heidi Järvisen uskomaton esikoisteos Jäätyneet rauniot on nuorten fantasiaromaani, joka kertoo järjettömäksi muuttuvasta sisällissodasta, maailmoja tuhoavan voiman paluusta ja oman paikkansa löytämisestä. Nuoren sotilaan elämä muuttuu lopullisesti kun hän sotkeutuu tulevaisuuden mullistaviin tapahtumiin. Xiandra löytää uuden näkökannan sotaan ja kyseenalaistaa tekonsa.

ISBN 978-952-7066-72-0