KUSTANNUS HD

Ritva Ahola & Helena Lindström

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 041 5014 548Kuuma kesä Korkholman saaressa
Elämä Korkholman paratiisisaaressa vaikuttaa rauhalliselta mutta yllätyksiä on tulossa...

Mustapartainen taiteilija ilmestyy asumaan pappilan saunakamariin. Kartanoon kohdistuu uusia suunnitelmia. Ja Itätalo kukoistaa. Leppälän lapset ovat menestyneet, mutta Jussi-vainaan sielulintu ei jätä Ullaa rauhaan.

On kuolemaa ja rakkautta, on pitsisiä alusvaatteita ja ampumaharjoituksia. Ihmissuhteet syvenevät, tunteet paljastuvat ja entiset rakastavaiset kohtaavat, mutta aina on joku, jota asioiden käänteet ei miellytä.

Kaiken kaikkiaan, ihmeellinen kesä Korkholmassa!


ISBN 978-952-5964-37-0

Lue kirjailijoihin liittyen:

Turkulainen-lehden artikkeli

Aamuset-lehden artikkeli

Kuolema Korkholmassa — ja elämä
— Aaaaaaaa! kaamea huuto poukkoilee kallionkupeesta toiseen. Pöllö lehahtaa lentoon näreiköstä käheästi parkaisten ja kähisten. Sen pistävänkeltaiset silmät säkenöivät kiukusta. Herätys keskellä päivää: Mistä on kyse? No, Leppälän Jussi putosi kalliolta ja hänen sielulintunsa joutui hommiin.

Niin. Tällaista voi tapahtua vain pienessä Korkholman pitäjässä Suomen lounaissaaristossa. Kuvitteellisesta tapahtumasta on kauan, melkein 80 vuotta. Mutta tarina elää tämän kirjan sivuilla ja siinä sivussa koko pitäjä. On pirtuaika, on kartanon kummitteleva Gråa Tanten, on rikkautta ja köyhyyttä, on pahansuopuutta ja rakkautta. Ja piironki on tärkeä huonekalu!

Virikkeen romaaniin Kuolema Korkholmassa — ja elämä Ritva Ahola ja Helena Lindström ovat saaneet erään pitäjän ikäihmisten haastatteluista. Nämä muistot he ovat perin pohjin sekoittaneet, lisäilleet niihin omia ideoitaan ja koonneet ne värikkääksi fiktioksi.


ISBN 9525556433

Lue kirjaan liittyen:

Turun Sanomien artikkeli